Antalya'da Orman Yangını : Antalya'da orman yangını 1 - Son Dakika / Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı.

Antalya'da Orman Yangını : Antalya'da orman yangını 1 - Son Dakika / Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı.. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. Antalya'nın alanya ilçesinde çıkan orman yangınında, 1 dönümlük alan zarar gördü. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale ediliyor. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale ediliyor.

Antalya'da orman yangını! (Videolu) - GÜNDEM - İleri Gazete
Antalya'da orman yangını! (Videolu) - GÜNDEM - İleri Gazete from www.ilerigazetem.com
Antalya 'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Geri gündem antalya'da orman yangını. Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı.

Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle.

Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına 6 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Antalya 'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı.

Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. ❮ ❯ antalya'da orman yangını. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangının, yerleşim yerlerine sıçramaması için çaba gösteriliyor. Geri gündem antalya'da orman yangını.

Antalya'da Orman Yangını Büyüyor! Bakanlardan Kritik ...
Antalya'da Orman Yangını Büyüyor! Bakanlardan Kritik ... from www.habermarmara.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına 6 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor. Civardaki sera alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf edilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Antalya orman bölge müdürü dikici yangına ilişkin yaptığı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 4 hektar alan zarar gördü. Antalya'da korkutan orman yangını antalya'da dün gece saat 11:00 sıralarında başlayan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınabilen orman yangınında 30 hektarlık alan ile tarım alanları ve zeytin. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle.

❮ ❯ antalya'da orman yangını.

Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık. ❮ ❯ antalya'da orman yangını. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınında yaklaşık 4 hektar alan zarar gördü. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Geri gündem antalya'da orman yangını. Antalya'da korkutan orman yangını antalya'da dün gece saat 11:00 sıralarında başlayan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınabilen orman yangınında 30 hektarlık alan ile tarım alanları ve zeytin. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale ediliyor. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı.

Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı.

Antalya'da 3 Ayrı Noktada Orman Yangını - Son Dakika
Antalya'da 3 Ayrı Noktada Orman Yangını - Son Dakika from foto.sondakika.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına 6 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. İhbar üzerine bölgeye orman genel müdürlüğü'ne bağlı 2 helikopter ile kaş ve çevre orman işletme müdürlükleriyle antalya büyükşehir belediyesi'ne ekipler, yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Gi̇ri̇ş 06.07.2018 12:42 güncelleme 06.07.2018 15:27. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı.

Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor.

❮ ❯ antalya'da orman yangını. Gi̇ri̇ş 06.07.2018 12:42 güncelleme 06.07.2018 15:27. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına 6 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı. Antalya'da korkutan orman yangını antalya'da dün gece saat 11:00 sıralarında başlayan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınabilen orman yangınında 30 hektarlık alan ile tarım alanları ve zeytin. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangının, yerleşim yerlerine sıçramaması için çaba gösteriliyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale ediliyor.

Antalya\'nın gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor antalya yangın. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale ediliyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook